De website van de VBM is volledig vernieuwd: optimaal gebruikersgemak, up-to-date design én 100% ‘mobile optimized’. Voeg nu de snelkoppeling van de site toe aan het startscherm van jouw telefoon en win een van de 10 prijzen!

Omdat steeds meer leden en geïnteresseerden de website op hun telefoon of tablet bezoeken, was dat voor ons reden om de VBM-site – www.vbm.info –  integraal te restylen. Nieuw dus, en daarom misschien even wennen, maar inhoudelijk blijft de kwaliteit die je van ons gewend bent, gehandhaafd.

Hoe win ik die prijs?

Om te vieren dat de nieuwe website live is, geeft de VBM 10X een prijs van € 30 weg (van een limited edition zakmes en Multitool tot een Philips haardroger en hair straightener). Hoe win ik? Dat is simpel: voeg de nieuwe website als snelkoppeling toe aan het startscherm van je mobiele telefoon en e-mail een printscreen van de snelkoppeling op je mobiel naar: redactie@mijnvbm.nl. Een kind kan de was doen.

Hoe voeg ik de snelkoppeling toe?

  • Voor Android: ga naar de VBM-website op uw telefoon, vervolgens klikt u rechtsboven op het ‘Menu’ (meestal drie puntjes onder elkaar). Druk hierop en vervolgens ziet u verschillende opties verschijnen, waaronder ‘Sneltoets toev. startscherm’. Kies deze optie en u heeft voortaan op het startscherm de snelkoppeling naar de VBM-site staan.
  • Voor iOS (iPhone): ga naar de VBM-website op uw telefoon, vervolgens klikt u op het pictogram ‘Delen’ onderin het scherm (een vierkantje waar aan de bovenkant een pijl uit steekt). Kies hier voor de optie ‘Zet in beginscherm’. Kies vervolgens ‘Voeg toe’ en de snelkoppeling verschijnt als pictogram op uw startscherm.

Door een printscreen van je snelkoppeling naar ons te e-mailen, weten wij dat je de shortcut op je telefoon hebt staan. Onder de inzenders verloten wij 10 prijzen. Doe dus snel mee, en wellicht ontvang je binnenkort een van de cadeaus op je deurmat!

En de VBM-app..?

De oude VBM-app wordt sinds 1 oktober 2021 niet meer gevoed. Mocht je deze app nog op je device hebben, dan kun je die nu verwijderen. De nieuwe website is volledig mobielvriendelijk en fungeert daarom op dezelfde manier als een app, als je de snelkoppeling, zoals gezegd, toevoegt. 

Kijk vooral eens rond op de nieuwe site, en we zien je (wellicht winnende) mailtje graag tegemoet!

Tags