• Download de VBM-app

Koninklijke Onderscheidingen Koningsdag 2016

dinsdag, 26 april 2016 12:20
Koninklijke Onderscheidingen Koningsdag 2016

Het bestuur van de Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel laat u verheugd weten dat onderstaande leden op voordracht van het ministerie van Defensie op 26 april 2016 een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen. Update 3 mei 2016

De ervaring leert dat er elk jaar VBM-leden zijn die vanuit andere ministeries of organisaties voorgedragen zijn. Bent u lid van de VBM en staat uw naam er hier niet bij? Laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de VBM (070 3155111) en vraag naar de secretaris-penningmeester, mevrouw Jacqueline de Werker-Bekx.Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden:

Kolonel drs. C.A.J. ten Anscher (Zoetermeer), van het dienstvak van de logistiek, op grond van de totaliteit van verdiensten met betrekking tot Defensie en andere terreinen,

Kapitein der mariniers W.P. de Lange (Dieren), op grond van de totaliteit van verdiensten met betrekking tot Defensie en andere terreinen.

Adjudant-onderofficier van de mariniers b.d. P.M.J. de Valk (Apeldoorn), op grond van de totaliteit van verdiensten met betrekking tot Defensie en andere terreinen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden:

Luitenant ter zee eerste klasse J.P. van Donkelaar (Den Helder), op grond van de totaliteit van verdiensten met betrekking tot Defensie en andere terreinen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

Luitenant ter zee der administratie tweede klasse oudste categorie b.d. A.F. van Leeuwen (Heemstede) wegens zijn vrijwillige werkzaamheden voor onder meer de Prins Willem Zeeverkenners in Haarlem. Mede door zijn inzet is de voormalige mijnenveger van de Koninklijke Marine Hr.Ms. Naaldwijk (uit 1955) opgenomen in het platform Varend Erfgoed Koninklijke Marine. Hij is lid van de veteranenadviescommissie in Heemstede en actief betrokken bij de organisatie van ‘adopteer een monument’ voor Heemsteedse lagere scholen, de organisatie van de 4 mei herdenking, het veteranenconcert en de lokale Veteranendag. De heer van Leeuwen is verder mantelzorger voor zijn schoonzuster.

Getagged onder onderscheiding    koninklijke onderscheiding   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden