• Belastingservice VBM

Lid van de VBM? Dan krijg je hulp van Flyct

donderdag, 12 mei 2016 10:15
Lid van de VBM? Dan krijg je hulp van Flyct

Heb jij letselschade geleden als gevolg van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval? Dan kan jij als VBM-lid gebruik maken van de diensten van Flyct. Flyct is de nieuwe naam van Europrotector. Europrotector was al een grote en toonaangevende specialist op het gebied van (letsel) schade. Het bedrijf is nu gefuseerd met een andere letselschadespecialist, Korevaar van Dijk.

Dit bedrijf heeft net als Europrotector het Keurmerk Letselschadebehandeling en is een mooie aanvulling op Europrotector. 

Flyct heeft nu zo’n 100 medewerkers en is daardoor de grootste speler in de belangenbehartiging van letselschadeslachtoffers. Flyct is in staat om haar service te vergroten doordat zij over een fijnmaziger netwerk van belangenbehartigers beschikt. Flyct zal naast de traditionele services (letselschade behandeling en loonvorderingen) nieuwe diensten ontwikkelen die mensen helpen als er iets gebeurt dat men niet dagelijks meemaakt. Flyct werkt uitsluitend voor gedupeerden en dus niet voor verzekeraars.


Wat is de procedure?

Bij een ongeval op het werk moet een 'proces-verbaal van ongevallen' (PVO) worden opgemaakt. Dat proces-verbaal wordt naar het ABP gestuurd. Meestal wordt een ongeval door het ABP aangemerkt als bedrijfsongeval of dienstongeval. Dit is een belangrijke beslissing, waaraan je na ontslag mogelijk rechten kunt ontlenen.

De VBM kan die beslissing van het ABP beoordelen. Ook bekijkt de VBM of Defensie aansprakelijk gesteld kan worden. Zo ja, dan kan de VBM je helpen met deze aansprakelijkstelling. Als aansprakelijkheid door Defensie wordt erkend, zal de VBM je zaak overdragen aan Flyct. Zij zorgen dan voor het verhalen van de schade.

Als je buiten het werk om letselschade oploopt, dan kan je ook terecht bij Flyct. In dat geval kan je direct contact met ze opnemen.

Getagged onder flyct    europrotector    letselschade    ongevallen    bedrijfsongeval   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden