• Belastingservice VBM
  • image

Geef uw mening over het eindbod Defensie

woensdag, 26 april 2017 13:46
Geef uw mening over het eindbod Defensie

De onderhandelingen over een nieuw pakket arbeidsvoorwaarden voor het defensiepersoneel zijn vorige week definitief spaak gelopen. Defensie heeft daarna een eindbod uitgebracht. De VBM en de andere defensiebonden hebben aangegeven hun achterban over dit eindbod te raadplegen. Dat doen zij elk op hun eigen wijze. Conform de spelregels die elke bond daarvoor intern heeft afgesproken.

 De leden van de VBM ontvangen volgende week op huisadres een speciale editie van de Trivizier en een persoonlijke brief. De persoonlijke brief bevat een inlogcode en een antwoordstrook. Met de code kunnen leden vanaf 4 mei 10.00 uur Nederlandse tijd kenbaar maken wat zij vinden van het eindbod. Zij die dat niet digitaal kunnen of willen doen, kunnen gebruik maken van de antwoordstrook door deze na het invullen te retourneren naar de VBM.

Om vanaf 4 mei een afgewogen reactie te kunnen geven is, vooruitlopend op het verschijnen van de Trivizier in hardcopy, de digitale versie nu al via de website en de app beschikbaar.

Momenteel beleggen de gezamenlijke bonden in het land informatiebijeenkomsten, waarin defensiemedewerkers een toelichting krijgen op het eindbod. De bonden geven daarbij ook hun mening op de verschillende onderdelen van het eindbod. Wij roepen alle defensiemedewerkers op om – als het kan – zo’n bijeenkomst te bezoeken.
 
Hier vindt u de lijst van bijeenkomsten.
 
Leden van de VBM die een bijeenkomst niet kunnen bezoeken kunnen eventuele vragen, op- of aanmerkingen kenbaar maken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard geldt dat ook voor vragen, op- of aanmerkingen die nog resteren of opkomen na het bijwonen van zo’n bijeenkomst. Wij willen u echter vragen eerst de Trivizier te lezen.
Getagged onder arbeidsvoorwaarden    eindbod    CAO   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

VBM op Twitter

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden