• Download de VBM-app

Ontbrekende stemcodes

dinsdag, 24 oktober 2017 15:35
Ontbrekende stemcodes

Veel leden hebben het al gemerkt: op de stembrieven (of in elk geval een deel daarvan) ontbreekt de stemcode. En die heeft u nodig om te kunnen stemmen in het refendum van de VBM en BBTV.

Bij het printen (door de drukker) van de stembrieven is dit helaas misgegaan. De drukker heeft toegezegd de fout te herstellen: u kunt binnen enkele dagen een nieuwe brief verwachten, deze keer mét stemcode.


Als u daar niet op wilt wachten, kunt u een e-mailbericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld uw volledige naam en voorletters en uw woonplaats. Registratienummer of people-softnummer volstaat ook. Dan ontvangt u uw code in het antwoord-bericht.

Leden die in het buitenland wonen, en dus mogelijk langer moeten wachten op bezorging van de nieuwe brief, adviseren wij om de code per e-mail aan te vragen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Getagged onder referendum    arbeidsvoorwaarden    onderhandelaarsresultaat   

2 reacties

 • Reactielink W. van Gemert zondag, 05 november 2017 12:59 Geplaatst door W. van Gemert

  Ik heb een beetje moeite met de tekst onder 8.4, zo wazig als het maar zijn kan. Bestaande regelingen zijn niet meer van deze tijd voor een moderne krijgsmacht. Wat wordt daar mee bedoeld en hoe wordt het aangepast. Komen er regelingen te vervallen uit het BARD, kortom ik kan me daar totaal geen beeld bij vormen.Vanuit Defensie oogpunt is het vaak een verslechtering voor de medewerkers en verbetering voor Defensie. Antwoord VBM: onder 8.4 staat dat de bonden bereid zijn om met Defensie te onderhandelen over het aanpassen van 'relevante regelingen' op het gebied van inzet, beschikbaarheid en bereikbaarheid. Er staat niet dat de bonden bij voorbaat akkoord gaan met voorstellen van Defensie.

  Rapporteren
 • Reactielink 021785400 Jan woensdag, 25 oktober 2017 12:19 Geplaatst door 021785400 Jan

  heeft het eigenlijk nut om te stemmen , is het niet een proforma ding? Als de vbm de enige vakbond is die een referendum houdt en de uitslag is .... "verworpen". Gaat dan de cao op de schop en worden de onderhandelingen opnieuw hervat of gaat dit gewoon door ivm het voorstemmen van de andere vakbonden ?
  Antwoord VBM: het heeft zeker zin om te stemmen. Tegen stemmen is niet vrijblijvend. Als het akkoord wordt afgewezen zullen de leden, u dus, bereid moeten zijn om (harde) actie te voeren.

  Rapporteren
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

VBM op Twitter

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden