• Informatiepunt Chroom-6
  • Download de VBM-app

Inzicht in uw inkomen met de Inkomensvooruitblik

woensdag, 07 december 2016 12:20
Inzicht in uw inkomen met de Inkomensvooruitblik

Weet u wat uw inkomensrisico’s zijn bij arbeidsongeschiktheid, pensioen of overlijden? Als u die wel wil weten, biedt Loyalis u een online-tool om die risico’s in beeld te brengen, de Inkomensvooruitblik. Inzicht in uw financiële situatie is belangrijk als u zeker wilt zijn en blijven van een goed inkomen.

Wat ontvangt u van de overheid, van uw pensioenfonds en wat hebt u zelf nog verzekerd? De Inkomensvooruitblik geeft u antwoord op de vraag of u straks voldoende inkomen hebt in verschillende omstandigheden.
Met de Inkomensvooruitblik krijgt u gratis een eenvoudig persoonlijk financieel overzicht van het toekomstige inkomen. Het inkomensoverzicht bestaat uit heldere grafieken en korte teksten over uw persoonlijke financiële situatie. U vindt hierin meer terug dan een pensioenoverzicht, omdat de pensioengegevens en eventuele aanvullende verzekeringen ook verwerkt zijn.

Wat brengt het u op?
Als u zich aanmeldt voor de Inkomensvooruitblik krijgt u ook toegang tot de online omgeving MijnLoyalis. Daarmee kunt u:
• altijd uw actuele gegevens inzien: u ziet direct hoe uw inkomen eruit ziet bij pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden;
• zelf berekeningen maken en persoonlijke gegevens toevoegen voor een nog completer beeld;
• het pensioen dat is opgebouwd bij diverse pensioenfondsen en aanvullingen bij andere verzekeraars eenvoudig toevoegen, zodat alle gegevens in één overzicht staan;
• wijzigingen in uw persoonlijke situatie verwerken, zodat MijnLoyalis en de Inkomensvooruitblik nog persoonlijker en meer op maat worden.

Ook een Inkomensvooruitblik?
Het enige dat u moet doen is uw pensioenfonds toestemming geven om uw gegevens aan Loyalis door te geven. Zodra Loyalis de gegevens van het pensioenfonds ontvangt, wordt de Inkomensvooruitblik samengesteld. U krijgt dan ook gratis toegang tot MijnLoyalis. Jaarlijks ontvangen 350.000 mensen een Inkomensvooruitblik.

Klik HIER voor meer info.


Getagged onder inkomensverzekering    Loyalis    arbeidsongeschiktheid   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden