• Belastingservice VBM

Voordelig(er) studeren

Voordelig(er) studeren

Leden van de VBM en/of hun partner/inwonende familieleden die bij de LOI een opleiding volgen, kunnen 15% korting krijgen op het lesgeld. Bij betaling ineens komt daarbovenop nog eens 5% extra korting.

De kortingen worden alleen verleend indien de inschrijving wordt gedaan door tussenkomst van de VBM. Inschrijfformulieren kunnen telefonisch (070-3155111) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aangevraagd worden.

De LOI biedt een groot aantal opleidingen aan. Zo zijn er opleidingen voor chauffeurs, zoals ‘CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer’ en ‘ADR Vervoer gevaarlijke stoffen’, maar ook voor beveiligers, zoals de certificaten ‘Beveiliging B en C’ en ‘MBO Coördinator beveiliging’.Op www.loi.nl staan alle door de LOI aangeboden opleidingen.

Voor vragen over de inschrijfprocedure, vrijstellingen, etcetera, kan telefonisch contact met LOI Zakelijk worden opgenomen (071 5451876).

Defensieregelgeving v.w.b. opleidingen

Militairen:
Artikel 16 t/m 16e AMAR (MP 31-101, regelingnummer 1210)
Artikel 3:3 t/m 3:7 VVUAMAR (regelingnummer 1000)

Burgers:
Artikel 94a en 86 BARD (MP 33-200, regelingnummer 100)
Studiefaciliteitenregeling burgerlijke ambtenaren defensie MP 33-207, regelingnummer B113

LET OP!

Militairen die menen via Defensie recht te hebben op een vergoeding van de opleidingskosten dienen een POP op te (laten) maken, waarin onder andere is vermeld welke opleiding hij wil volgen. Fase 1-militairen komen echter nooit in aanmerking voor een vergoeding van opleidingskosten.

Indien de militair toestemming krijgt om een bepaalde opleiding te volgen, dan kan hij zich daarvoor inschrijven. De opleidingskosten dienen in eerste instantie door de militair zelf te worden betaald. Hij kan hiervoor echter wel via DIDO ++ een voorschot aanvragen. De bij Defensie te declareren kosten zijn:

  • Inschrijvings-, les- college- practicum-, examen- en diplomagelden, m.u.v. kosten verbonden aan het volgen van praktisch vliegonderricht.
  • Studieboeken en studiemateriaal, voor zover direct gerelateerd aan de opleiding.
  • Excursie-, reis- en verblijfskosten op grond van het Besluit dienstreizen defensie.

NB: Bij problemen met het (laten) opmaken van de POP, het niet mogen volgen van een opleiding of anderszins, neem dan direct contact op met de Helpdesk (070-3155111) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Getagged onder LOI    opleidingen    korting    voordeel    ledenservice   

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden