Ongevallenverzekering voor leden VBM en BBTV

Ongevallenverzekering voor leden VBM en BBTV

Collectieve ongevallenverzekering vervangt uitzendcertificaat

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel (VBM) heeft met ingang van 1 februari 2013 voor alle actief dienende leden (militairen en burgers) een ongevallenverzekering afgesloten.Deze ongevallenverzekering geeft dekking in de hele wereld en ook tijdens missies gedurende 24 uren per dag, 7 dagen per week en gedurende het hele jaar.

 

 

 

Deze verzekering is voor leden van de VBM en BBTV gratis. U hoeft hiervoor zelf géén actie te ondernemen. Deze verzekering biedt een dekking van:

  • € 2.500,- bij overlijden als gevolg van een ongeval;
  • € 6.000,- in geval van algehele blijvende invaliditeit door een ongeval. Bij gedeeltelijke blijvende invaliditeit door een ongeval een evenredig percentage van € 6.000,-.

Het bijzondere van deze verzekering is dat niet alleen ongevallen tijdens missies zijn verzekerd maar ook alle andere ongevallen die plaatsvinden tijdens de uitoefening van uw werkzaamheden als militair in en buiten Nederland, waaronder oefeningen en grensverleggende activiteiten, maar ook ongevallen die tijdens uw woon-werkverkeer plaatsvinden.

De verzekering kent ook uitsluitingen, gebeurtenissen die niet onder de dekking vallen. Zo zijn berg-, onderwater- en wintersportactiviteiten als zij niet als onderdeel van uw werkzaamheden als militair worden uitgevoerd, niet verzekerd.

Let op:

Gebeurtenissen die schade aan lijf of leden hebben veroorzaakt of als gevolg waarvan iemand overleden is, moeten binnen 30 dagen bij ons (070-3155111) worden gemeld!!!!

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden