• Informatiepunt Chroom-6
  • Download de VBM-app

Stiptheidsacties naar 4 dagen

dinsdag, 22 augustus 2017 08:44
Stiptheidsacties naar 4 dagen

Deze (laatste) week dat de marechaussees stiptheidsactie houden, zullen zij van dinsdag tot en met vrijdag de identiteitspapieren van in- en uitgaande reizigers volgens alle regels controleren. Vorige week leidde dat al tot langere rijen op de vliegvelden Eindhoven en Rotterdam The Hague.

Dat zijn de twee vliegvelden waar tot nu toe actie wordt gevoerd. De bonden beraden zich op uitbreiding van de actie naar andere grensovergangen voor reizigers uit niet-Schengenlanden. Ook stiptheidsacties op Schiphol sluiten de bonden niet uit. 

De stiptheidsacties van de marechaussees krijgen veel publicitaire aandacht. Kijk op de website van de samenwerkende bonden voor alle nieuwsberichten over deze acties.
Met hun actie wijzen de marechaussees op het uitblijven van een fatsoenlijke cao voor alle defensiepersoneel. Over de wijze van actie voeren is inmiddels uitgebreid overleg geweest met de leiding van de Koninklijke Marechaussee. Dat overleg heeft geleid tot duidelijke afspraken. De actievoerders houden zich aan die richtlijnen.
De samenwerkende bonden willen vanaf deze plek (nogmaals) de collega’s van de Koninklijke Marechaussee complimenteren met hun actiebereidheid. Dank jullie wel! Respect voor jullie inzet! Onze collega’s van de marechaussee zijn op dit moment ons speerpunt.

Op 15 september as. kunt u door uw aanwezigheid in Den Haag de acties van onze marechaussee ondersteunen. Laat hen niet in de kou staan! Samen staan we sterk.

Getagged onder CAO2017    CAO    actie   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

VBM op Twitter

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden