• Download de VBM-app

Redacteur gezocht 

maandag, 09 september 2019 11:20
Redacteur gezocht 

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM en BBTV is op zoek naar een fulltime redacteur die ons team komt versterken. Ervaring als internetredacteur is een pre.

De redactie
De redactie is verantwoordelijk voor het schrijven van teksten en het maken van foto’s en video’s voor diverse media van de vakbond, zoals twee vakbondsbladen waaronder een jongerenblad, twee websites waaronder een jongerenwebsite en verschillende social media. Samen met jouw collega redacteur en een dtp’er vorm jij de redactie van de vakbond.

Wie zoeken wij?
Je hebt gevoel voor taal, waardoor je informatie goed vertaalt en bewerkt in een vorm die voor de verschillende doelgroepen aantrekkelijk en begrijpelijk is. Je bent in staat om tekst naar beeld te vertalen. Je werkt nauwkeurig en bent in staat om teksten van anderen kritisch te beoordelen, te controleren en te verbeteren. Je bruist van ideeën hoe je onderwerpen als salaris, rechtpositie of pensioen op een aantrekkelijke manier kunt verwoorden. Je toont initiatief, bent ondernemend, bent flexibel, kunt samenwerken, goed plannen en organiseren. Je hebt affiniteit met Defensie en oog voor de ontwikkelingen in de sociale zekerheid. Je bent integer en je kunt verantwoord omgaan met vertrouwelijke informatie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken.

Welke opleiding en ervaring heb je?
Je hebt een afgeronde HBO/Academische opleiding journalistiek. Je hebt enkele jaren ervaring als redacteur bij voorkeur op een internetredactie.

Wat bieden wij?
Een prettige werkomgeving, met veel vrijheid en zelfstandigheid om je werkzaamheden in te vullen. Een marktconform salaris. Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid op verlenging of een vast contract.

Wat hebben we van je nodig?
Een motivatiebrief en een CV die je voor 1 oktober 2019 mailt aan Jacqueline de Werker-Bekx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wil je meer info?
Neem dan contact op met Jean Debie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0651579760).

Getagged onder vacature   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

VBM op Twitter

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden