Stemmen ESF-award kan tot aanstaande zaterdag!

vrijdag, 09 oktober 2020 16:25
Stemmen ESF-award kan tot aanstaande zaterdag!

We zijn al blij met de nominatie, maar hopen natuurlijk op meer! Tot en met aanstaande zaterdag kunt u uw stem uitbrengen voor de ESF-award. Het project BOOST is één van de kanshebbers om in aanmerking te komen voor deze award.

Het arbeidsmarkt en scholingsfonds defensie (ASD), een samenwerking tussen Defensie, de VBM en de andere defensiebonden, initieert regelmatig projecten. Een paar jaar geleden zijn - met gebruikmaking van een subsidiemogelijkheid van de EU - meerdere projecten gestart. Eén van deze projecten luistert naar de naam BOOST. Doelstelling van dat project was en is het verhogen van de betrokkenheid, motivatie en actiebereidheid van Defensiemedewerkers. Het project wil dit bereiken door het creëren van een werkomgeving waarin eigen initiatief, het nemen van eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap en focus op eigen regie worden gestimuleerd.

Op https://stempaginaesfaward.nl/over-de-esf-award/ kunt u alle kanshebbers zien. Door middel van een promotiefilmpje stelt ieder zijn project voor (kies uit de blauwe rondjes met het witte driehoekje). Klikken op BOOST laat een concreet voorbeeld zien. Een voorbeeld waarmee zichtbaar wordt gemaakt dat met weinig, veel kan worden bereikt. Een voorbeeld waarin duidelijk wordt, wat met vage woorden als ondernemerschap, focus op eigen regie, etc., bedoeld wordt.

Zoals gezegd, we zijn al blij met de nominatie, maar hopen natuurlijk op meer. Vandaar de oproep om een stem uit te brengen. Uiteraard op project BOOST.

Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

VBM op Twitter

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden