• Informatiepunt Chroom-6
  • Teken die petitie!

Vacature: Overlegvertegenwoordiger VBM

dinsdag, 29 juni 2021 12:29
Vacature: Overlegvertegenwoordiger VBM

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel (VBM) te Den Haag zoekt een overlegvertegenwoordiger/beleidsmedewerker (m/v) voor minimaal 3 dagen per week. De VBM is een vakbond die zowel burgermedewerkers als militairen vertegenwoordigt in het overleg met vertegenwoordigers van het ministerie van Defensie.

Het overleg bij het ministerie van Defensie kent een gelaagdheid. Naast het centraal overleg over arbeidsvoorwaarden is er ook het decentraal overleg met de verschillende defensie-onderdelen.In verband met de pensionering van de huidige overlegvertegenwoordiger zoeken wij een opvolger. Hij of zij zal zich voornamelijk bezig houden met het decentrale overleg, waarbij een accent ligt op het overleg met de vertegenwoordigers van de Koninklijke Marine en DMO. Daarnaast is betrokkene spin in het web als het gaat om medezeggenschapsondersteuning. Verder ondersteunt hij/zij, bij een werkweek van meer dan 3 dagen, het dagelijks bestuur.

Om zijn of haar taak goed te kunnen uitvoeren dient betrokkene een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid te hebben. Hij/zij is bij voorkeur werkzaam (geweest) bij het ministerie van Defensie, waarbij gelet op het takenpakket werkervaring bij de Koninklijke Marine een pre vormt.

Betrokkene dient het vermogen te hebben om zaken in een breder kader te plaatsen. Hij/zij komt te werken in een team van meerdere medewerkers die zich bezig houden met collectieve belangenbehartiging. Verbinding, afstemming en collegialiteit zijn sleutelbegrippen, maar ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Als primair verantwoordelijke voor het onderhouden en ondersteunen van de medezeggenschap dient betrokken organiseertalent en affiniteit met het onderwijsveld te hebben.

Heb je belangstelling voor de functie? Stuur dan uiterlijk 23 juli jouw sollicitatiebrief met CV naar de VBM, t.a.v. J.G. de Werker-Bekx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bel of mail voor nadere informatie over de functie en/of de procedure naar J.G. de Werker-Bekx (070-3155123 of 06-51579772).Getagged onder vacature    VBM    overleg   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

VBM op Twitter

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden