• Belastingservice VBM
  • image

Nieuwe service ABP

maandag, 06 februari 2012 19:00

Het ABP heeft een nieuwe service. Overheidswerknemers, maar ook gewezen deelnemers en gepensioneerden – kortom iedereen die gebruik kan maken van MijnABP – kunnen voortaan hun ABP-post ook digitaal ontvangen.

In eerste instantie start het ABP met het digitaal aanbieden van de betaalspecificatie, de jaaropgave en het uniform pensioenoverzicht. ABP stuurt werknemers die meedoen een e-mail, zodra er post voor hen klaar staat.
Aanmelden voor ABP-digitaal gaat via MijnABP. Na het inloggen wordt de optie om post in het vervolg digitaal te ontvangen voorgelegd in het beginscherm. Uiteraard kan later alsnog voor deze optie worden gekozen.
Heeft u nog geen abonnement op MijnABP, dan moet u eerst inloggevens aanvragen. Meer info vindt u op de ABP-site of uw uitkeringsoverzicht.
Ongeacht of u meedoet met de digitale toezending van gegevens, MijnABP is een welkome bron van (extra) informatie over uw pensioen. Bovendien kunt u met uw gegevens ‘spelen’, zodat u kunt zien wat langer doorwerken oplevert of juist eerder (in deeltijd) stoppen.
Mocht u denken: wat als mijn computer crasht? Ben ik dan mijn digitale gegevens kwijt? De digitale post van het ABP wordt bewaard op MijnABP. U raakt dus niets kwijt en uw gegevens kunt u overal oproepen.

Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden