• Belastingservice VBM

'Daar willen we élke week wel voor naar de Doorn!'

maandag, 17 december 2018 13:38
'Daar willen we élke week wel voor naar de Doorn!'

De leden van het afdelingsbestuur Doorn storten hun bestuursbijdrage in een gezamenlijk pot. Daarmee bekostigen ze hun eigen activiteiten, maar er blijft ook geld over. Dit jaar besloot het afdelingsbestuur om de Stichting Saamhorigheidsdiner Oud-Mariniers (SSdOM) te steunen.

Op facebook verscheen dan ook medio december onderstaand bericht: “Blij verrast als we waren met de zéér gulle donatie van € 1000,- door de VBM voor het Saamhorigheidsdiner 2018 togen Edwin Stuurman en Robert Gubbi van het SSdOM-bestuur naar de VBHKAZ. Met het Witte Huis op de achtergrond overhandigde VBM-afdelingsvoorzitter Doorn Rob van Leeuwen de symbolische cheque aan Edwin Stuurman.

Ondanks het feit dat de VBM (Vakbond voor Burger en Militair Defensiepersoneel) een belangrijke rol speelt bij het behartigen van de belangen van defensiepersoneel bij zaken als CAO-onderhandelingen, toelages, belasting en pensioenen, weten velen nog niet altijd de weg te vinden naar de VBM. Dat is jammer want juist bij tijdige ondersteuning of interventie kan deze organisatie veel voor je betekenen, een helpende hand bieden met het geven van informatie, invullen van (belasting)formulieren of het oplossen van problemen.
Ben je actief dienend of oud militair of als burger verbonden aan de krijgsmacht kijk dan eens op www.vbm.info en ontdek wat de VBM allemaal voor je kan betekenen.
Onze hartelijke dank en die van onze gasten die ook dit jaar weer aanschuiven voor een onvergetelijke avond met een uitgebreid, door (oud) mariniers verzorgd sterrendiner. Bovendien zien we Rob van Leeuwen op 20/12/2018 als vrijwilliger/hofmeester het vuur uit zijn sloffen lopen bij het Saamhorigheidsdiner.
Mooi toch zo'n Korps!”

Getagged onder Doorn    vakbond    saamhorigheid    SSdOM   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden