Print deze pagina

Koninklijke Onderscheiding Koningsdag 2020

vrijdag, 24 april 2020 13:00
Koninklijke Onderscheiding Koningsdag 2020

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM laat met veel genoegen weten dat MAJMARNS R. van der Pol op vrijdag 24 april een Koninklijke Onderscheiding heeft ontvangen. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden.‬Brigade-generaal Mac Mootry verraste de ‘kersverse ridder’ met bloemen en gebak op de VBHKAZ in Doorn.‬‪‬ Majoor Van der Pol dankt zijn onderscheiding aan zijn grote bijdrage aan de veiligheid binnen Defensie. Naast zijn enorme inzet voor ARBO- en veiligheid bewustzijn is hij ook een bruggenbouwer tussen belangen van de organisatie en het personeel. Dat doet hij bij de Vakbond voor Burger en Militair Defensiepersoneel (VBM) en als drijvende kracht binnen de medezeggenschap van het Commando Zeestrijdkrachten.

Dat laat iets zien van zijn persoonlijkheid: professioneel, betrokken en integer. Maar ook zakelijke kwaliteiten zoals: diplomatie, beschikking over een groot analytisch- en doorzettingsvermogen en oplettendheid zorgen ervoor dat geen opdracht hem te groot is.

Ook een KO ontvangen?
De ervaring leert dat er elk jaar VBM-leden zijn die vanuit andere ministeries dan het ministerie van Defensie, of vanuit een andere organisatie voorgedragen zijn. 
Heeft u eveneens een KO ontvangen en bent u lid van de VBM? Laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de VBM (070 3155111) en vraag naar de secretaris-penningmeester, mevrouw Jacqueline de Werker-Bekx.

(Foto: Korps Mariniers)
Getagged onder onderscheiding    koninklijke onderscheiding   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord