(Actie)

Kunt u voordeel hebben van uw VBM-lidmaatschap bij het afsluiten van verzekeringen? Ja, dat kan. Voor u als vakbondslid bestaat er het speciaal ontwikkelde verzekeringspakket bij AON. Deze verzekeringen worden collectief ingekocht. Daarom profiteert u van een flinke korting op de premie en van uitstekende voorwaarden.

Ook in 2024 gaan er weer veel dingen veranderen op financieel vlak.

2024

Het nieuwe jaar is een goed moment om de financiën weer eens onder de loep te nemen. Heeft u financiële voornemens? En weet u hoe u uw doelen kunt bereiken?

Als verzekeringsadviseur gidst Aon u niet alleen door de complexe wereld van verzekeringen, maar geven zij via het platform ‘Uw gids voor het leven’ onder andere tips voor meer grip en overzicht op uw financiële doelen.

Ook in 2024 gaan er weer veel dingen veranderen op financieel vlak. Wellicht in uw persoonlijke situatie, maar ook in regels en wetgevingen. Denk bijvoorbeeld aan de zorgverzekering, uw energierekening en de kosten voor autorijden. Aon heeft enkele veel voorkomende vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Meer inpspirerende informatie, ervaring en kennis voor uw financiële situatie vindt u op uwgidsvoorhetleven.nl/financiele-planning.

Alles financieel op orde

Bent u nog verzekerd voor de juiste zaken? Of u nu al een verzekering bij Aon heeft of nog niet, u profiteert nu van de Aon stapelvoordelen. Bij elke auto-, inboedel-, woonhuis- en/of rechtsbijstandverzekering die u afsluit, krijgt u een bol.com cadeaukaart die kan oplopen tot wel € 175. Zo kunt u alles overzichtelijk onder één dak verzekeren.

Bekijk hier meer informatie
Deze actie loopt t/m 31 maart 2024.

Tags