Leden van de VBM en BBTV kunnen zich nu aanmelden voor de VBM Belastingservice. Uitsluitend particuliere aangiftes.  

Ieder jaar valt hij weer bij velen op de deurmat: de blauwe envelop. De VBM helpt u bij het invullen van uw belastingformulier. Deze service is inbegrepen bij uw lidmaatschap. Dit geldt ook voor de bijstand bij fiscale bezwaar- en beroepschriftprocedures.

Kunt u vóór 1 mei 2024 geen aangifte doen, dan dient u ZELF tijdig uitstel voor uzelf en uw partner aan te vragen bij de Belastingdienst: 0800-0543 (houdt uw Burgerservicenummer(s) bij de hand).

Antillengangers opgelet!

Bij uitzending naar de Antillen wordt u uitgeschreven uit de Gemeentelijke Basisadministratie. Van de Belastingdienst ontvangt u dan een vragenbrief “Verzoek om informatie bij emigratie”. Het is van groot belang dat u die vragen zorgvuldig beantwoordt en aangeeft militair te zijn. Indien u dat niet doet of u heeft geen formulier ontvangen, dan beschouwt de Belastingdienst u als emigrant en ontvangt u het zgn. M-formulier en is het onmogelijk om op de normale manier belastingaangifte te doen. Geef u op voor de Belastingservice op de Antillen.

Aanmelden 

Aanmelden is mogelijk tot 2 april 2024 (zolang er plaats is). Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u een bevestigingsbrief toegestuurd per mail. Deze mail belandt wel eens in de spamfolder van uw e-mailprogramma. Wij raden u aan dit te checken mocht u niets hebben ontvangen.


 VBM en BBTV-leden kunnen zich hier aanmelden voor de belastingservice 

U kunt zich ook aanmelden met de bon in de Trivizier.