In de VBM & BBTV Personeelsvoordeelwinkel worden exclusieve kortingen aangeboden op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer. Profiteer nu geheel vrijblijvend van een steeds wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70%.
 
 
 
Om welke A-merken gaat het?
Je kunt producten bestellen van Gaastra, Bosch, AEG, Björn Borg, Apple, Samsung, HP en nog veel meer. Dat is toch fantastisch? En dat allemaal tegen kortingspercentages tot wel 70%. 
 
Hoe werkt het?
Via een link, QR-Code of met jouw inloggegevens kan je vrijblijvend gebruik maken van het platform. Indien gewenst ontvang je een mailing op het geregistreerde e-mailadres zodat je geen enkele aanbieding meer mist. Alle bestellingen worden netjes thuisbezorgd door PostNL met Track&Trace-code.
Login en bestel op: www.personeelsvoordeelwinkel.nl
Gebruikersnaam en wachtwoord zijn op te vragen via e-mail: vbm@mijnvbm.nl (vermeld in uw mail uw werknemersnummer en/of registratienummer).
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Mis geen aanbieding en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo profiteer je van alle voordelen: maak iedere maand kans op €25,- shoptegoed, €7,50 korting op je verjaardag en je bent als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen! 
 
Contact Klantenservice Personeelsvoordeelwinkel
Telefoon: 088 188 0900 (bij vragen over een bestelling: houd een evt. ordernummer bij de hand).