• Belastingservice VBM

Informatiebijeenkomst PX-10

dinsdag, 01 december 2015 12:17
Informatiebijeenkomst PX-10

Het Ministerie van Defensie organiseert een informatiebijeenkomst op 28 januari 2016 over het onderzoek naar het gebruik van PX-10. Het onderzoek is in 2011 uitgevoerd door het Rijkinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Aanleiding voor deze bijeenkomst is een uitzending van EenVandaag afgelopen september. EenVandaag berichtte daarin dat het onderzoek van het RIVM niet betrouwbaar zou zijn.De uitzending heeft voor aandacht gezorgd bij de media en de politiek. Ook bij (oud-)medewerkers en hun nabestaanden heeft het vragen opgeroepen.
Het RIVM staat nog steeds volledig achter het onderzoek. Ook de minister van Defensie heeft geen enkele reden om te twijfelen aan de uitkomsten van het onderzoek. In een brief aan de Tweede Kamer is de minister uitvoerig ingegaan op vragen van Kamerleden. Bij deze brief hoort ook een bijlage waarin het RIVM zijn standpunt over het onderzoek toelicht.

Informatiebijeenkomst 28 januari 2016
Om onduidelijkheden weg te nemen en antwoord te geven op vragen en zorgen over het onderzoek naar PX-10 door het RIVM, wordt op 28 januari een informatiebijeenkomst gehouden.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor (oud-)medewerkers van Defensie en hun nabestaanden.
Iedereen die zich in 2008 heeft aangemeld bij het informatiepunt PX-10 van Defensie heeft per mail een uitnodiging ontvangen.
Bent u (oud-)medewerker van Defensie of een nabestaande en heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u toch graag komen, dan kunt u vóór 3 januari 2016 contact opnemen met het CAOP: 06-20448194.

Waar?
Op dit moment is nog niet bekend waar de bijeenkomst plaatsvindt. Er wordt voor een locatie gekozen op een centrale plek in Nederland. Daarover volgt snel meer informatie.

Programma
Op de bijeenkomst gaat het RIVM in op het onderzoek naar PX-10 uit 2011. En staan ze stil bij de belangrijkste conclusies van het onderzoek en de betekenis daarvan. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.
Getagged onder PX10   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

VBM op Twitter

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden