Print deze pagina

Enquête over reïntegratie bij ziekte

woensdag, 18 april 2018 14:05
Enquête over reïntegratie bij ziekte

Hoe was tijdens het ziektetraject de begeleiding door de casemanager? Heeft u goede ondersteuning gehad van het DCR (Dienstencentrum Re-integratie)? Wat zijn uw ervaringen met een extern reïntegratie-bureau?

De VBM krijgt regelmatig klachten over reïntegratie. Zowel van militairen als van burgerpersoneel. Reïntegratie is aan tal van regels gebonden. Het lijkt erop dat de werkgever de zaken vaak op zijn beloop laat. Defensie krijgt jaarlijks voor miljoenen euro’s “boete” opgelegd door het UWV (loonsanctie), doordat het in gebreke blijft bij reïntegratie. Kennelijk gaat er dus het één en ander mis.

Om een goed beeld te krijgen waar het mis gaat, wat er mis gaat en wie er steken laat vallen, vraagt de VBM alle leden die ervaring hebben met reïntegratie, hun ervaringen te delen middels een enquête. Voor alle duidelijkheid: ook leden bij wie de reïntegratie wél goed verliep, verzoeken wij deze enquête in te vullen.

Enquête reïntegratie

Met deze enquête wil de VBM de ervaringen en mate van tevredenheid onder reïntegranten bij Defensie peilen.Het invullen kost tussen de 5 en 10 minuten, afhankelijk van uw antwoorden.


Getagged onder reintegratie    DCR   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord