Print deze pagina

Wilt u alstublieft …

vrijdag, 04 augustus 2017 14:59
Wilt u alstublieft …

Na de nadrukkelijke afwijzing van het defensiepersoneel van het ‘cao bod’ van de Minister is het overleg met de bonden opgeschort en dus staat ook het overleg over de reorganisaties stil. Defensie probeert wel allerlei middelen in te zetten om lopende reorganisaties te kunnen implementeren maar stuit nog steeds op weerstand.


Natuurlijk betreuren wij het ook dat het overleg is opgeschort en de reorganisaties blijven liggen. Dit betekent immers ook voor het direct betrokken personeel onduidelijkheid / onzekerheid.
Tegen de achtergrond van het cao conflict kunnen de bonden echter niet anders dan de druk er op te houden en is de inzet dat Defensie er hinder van ondervindt . Het doet ons dan ook deugt dat defensie dit nu zo langzamerhand gaat ervaren.
Door de Hoofddirecteur Personeel is namens de Minister aan de bonden gevraagd het overleg over een aantal lopende reorganisaties zo spoedig mogelijk te hervatten!? Dat gaan de gezamenlijke vakbonden voor defensiepersoneel dus niet doen!
De minister kan dit zelf oplossen door ervoor te zorgen dat er zo spoedig mogelijk een cao resultaat komt waar het defensiepersoneel enthousiast van wordt.
Defensie is dus zelf aan zet!
Getagged onder CAO2017    reorganisaties   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord