Print deze pagina

Meer tijd voor keuze ANW-alternatief

donderdag, 07 juni 2018 08:44
Meer tijd voor keuze ANW-alternatief

In mei heeft Defensie (gewezen) medewerkers geïnformeerd over het vervallen van de ANW-compensatie van het ABP en de mogelijkheid om een alternatieve dekking af te sluiten. Omdat er twee alternatieven voor verschillende doelgroepen zijn, is die communicatie niet voor iedereen hetzelfde geweest, noch heeft deze gelijktijdig plaatsgevonden. Bij zowel Defensie, als de bonden, als Loyalis heeft dit vele reacties opgeleverd.

Medewerkers van het Ministerie van Defensie en UGM-ers hebben de mogelijkheid om mee te doen aan het Anw AanvullingsPensioen Defensie. Defensie en de bonden vinden het belangrijk dat iedereen in redelijkheid de tijd krijgt om de persoonlijke situatie in kaart te brengen, zodat  een weloverwogen keuze kan worden gemaakt.. De reactietermijn is daarom verlengd.

Meedoen: Meld u vóór 1 augustus 2018 aan

Om zeker te zijn dat uw dekking met terugwerkende kracht ingaat per 1 mei en u geen medische gegevens hoeft aan te leveren, dient u zich vóór 1 augustus 2018 in te schrijven.

Voor uitgezonden militairen en varende eenheden volgt een aparte regeling. Betreffende medewerkers worden hierover schriftelijk geïnformeerd.

Deze wijziging zal deze week via intranet aan medewerkers en volgende week via de post aan medewerkers en de UGM-ers worden meegedeeld.

Getagged onder ANW    Anwcompensatie   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord