Alle leden van de VBM en BBTV kunnen hun persoonlijke oordeel geven over het onderhandelaarsresultaat. Er zijn drie mogelijkheden: u bent voor, u bent tegen, of u onthoudt zich van stemmen. De stemming start op 11 juni 2024 om 08.00 uur Nederlandse tijd en sluit op 1 juli 2024 om 08.00 uur Nederlandse tijd.

Alle tot dat moment – op het VBM-secretariaat – ontvangen stemmen zullen worden meegeteld voor de bepaling van de uitslag.

U kunt alleen met gebruik van de eenmalige unieke stemcode, zoals per brief ontvangen, stemmen via het elektronische stembiljet (www.referendumvbm.nl) of door het inzenden van de ingevulde stembrief.

Vooral voor leden met een buitenlands woonadres kan de bezorging van de brief langer duren. Wij willen u vragen om enig geduld te betrachten. Heeft u na 14 juni de brief met code nog niet ontvangen, neem dan contact op met:
c.lemmers@mijnvbm.nl.

Geldigheid referendum:

Meer dan 5% van de leden (iets meer dan 1000 leden) moet stemmen en het verschil tussen vóór en tegenstemmers moet minimaal 20% zijn.

Er zijn ook gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomsten. Deze zijn niet bedoeld om de leden te laten stemmen, maar om het resultaat toe te lichten.

 

U kunt dus eenmalig stemmen via internet (www.referendumvbm.nl), of door het insturen/inleveren van uw stembrief.

Meer info? Klik hier voor de speciale editie van de Trivizier/XRcise

 

www.referendumvbm.nl