• Belastingservice VBM

Hans van Doremalen overleden

maandag, 10 december 2018 14:47
Hans van Doremalen overleden

Met leedwezen laat het bestuur van de VBM u weten dat op 7 december ons lid van het Algemeen Bestuur Hans van Doremalen op 56-jarige leeftijd is overleden. Van Doremalen was in leven majoor van de Koninklijke Marechaussee. 

Hij werkte sinds 2015 als stafadviseur op het hoofkwartier van de Koninklijke Marechaussee. Hij begon zijn militaire loopbaan als matroos 3 met als dienstvak wapentechnische dienst werktuigbouw. Hans van Doremalen was veteraan. Hij was uitgezonden naar Mali in 2014/2015. In 2009/2010 deed hij een ‘tour’ bij het ISAF HQ RC South in Kandahar Afghanistan. Hij hield een blijvende gehoorschade over aan zijn uitzendingen. In 2017 werd duidelijk dat hij kanker had. Deze ziekte heeft hem nu op zeer jonge leeftijd geveld.

Hans van Doremalen was lid van de VBM sinds 1980 en vanaf 2012 lid van de VBM adviesgroep Marechaussee. In november 2016 werd hij lid van het Algemeen Bestuur.

Wij hebben Hans van Doremalen leren kennen als een beminnelijke man die weloverwogen en met goede argumenten de discussies voerde. Kenmerkend voor hem zijn de woorden die hij uitsprak toen hij zich kandidaat stelde voor het Algemeen Bestuur: “Het is geen vanzelfsprekendheid dat militairen de waardering krijgen die ze verdienen. Ik zeg niet dat Defensie een slechte werkgever is en dat de maatschappij onze militairen niet waardeert maar er valt nog enorm veel winst te behalen.”

Hans van Doremalen laat een vrouw en twee kinderen achter. Het Algemeen Bestuur van de VBM betuigt hen zijn oprechte medeleven en wenst hen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Getagged onder IM    algemeen bestuur   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden