• Belastingservice VBM

In Memoriam Fons Kraaikamp

woensdag, 27 januari 2016 10:28
In Memoriam Fons Kraaikamp

Het bestuur van de VBM heeft de droevige plicht om u met pijn in het hart te laten weten dat op 27 januari 2016 Fons Kraaikamp op 64 jarige leeftijd is overleden. Fons was na een hartstilstand in de vroege morgen van de 25e januari opgenomen in het ziekenhuis.


Fons' overlijden is een grote klap voor alle nabestaanden. Wij wensen hen veel sterkte met dit plotselinge verlies. Dat is ook groot voor zijn collega’s en alle vrijwilligers van het VBM-belastingserviceteam.
Fons Kraaikamp was van 1993 tot op de dag van zijn overlijden de belangrijkste man op de financiële administratie van de VBM. Onder zijn leiding kon de VBM een goed lopende belastingservice opzetten en daarmee veel leden een belangrijke steun bieden bij het invullen van hun belastingformulieren.
Fons heeft als korporaal der eerste klasse (chauffeur/rij-instructeur) Defensie verlaten. Hij heeft de medaille voor 24 jaar trouwe dienst ontvangen.
Toen hij bij de VBM kwam werken, had hij zijn sporen al ruimschoots verdiend als penningmeester van de in 1996 opgeheven Landelijke Korporaals Vereniging.
Ook binnen de VBM laat hij een grote leegte achter. We zullen niet alleen zijn onverwoestbare optimisme missen. Maar ook zijn geduld en humorvolle kijk op al het ‘gedoe’ om hem heen.

Reacties graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Getagged onder Fons Kraaikamp    In Memoriam   
Meer in deze categorie: Video: Investeer in Veiligheid! »

1 Reactie

 • Reactielink H.v.Veldhuizen maandag, 01 februari 2016 12:09 Geplaatst door H.v.Veldhuizen

  Geachte VBM-medewerkers,
  Met verdriet kennis genomen van het overleiden van Dhr. Fons Kraaikamp, wij willen u daarom onze oprechte deelneming aanbieden. Wij wensen u veel sterkte toe. Fons heeft voor ons veel betekend!
  Vriendelijke groet,
  Herman van Veldhuizen.

  Rapporteren
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden