• Download de VBM-app

Bestuursleden gezocht voor Amsterdam en Den Helder

woensdag, 15 november 2017 10:59
Bestuursleden gezocht voor Amsterdam en Den Helder

De afdelingen Amsterdam en Den Helder zoeken nieuwe bestuursleden. Binnen de VBM vervullen de afdelingen een belangrijke functie. Ze zijn een onmisbare schakel tussen de (centrale) bestuursorganisatie en de leden op de werkvloer. 

Afdelingen zijn ook in het leven geroepen om de vereniging bestuurbaar te houden. Het is onmogelijk om vanuit een centraal bestuursorgaan alle bestuurlijke activiteiten te organiseren, zoals het houden van vergaderingen om de leden de vereiste invloed te geven. Om die reden is de vereniging ingedeeld in regionale afdelingen, elk met een eigen bestuur, het afdelingsbestuur. 

Dit bestuur verzorgt de vergaderingen van de afdelingen en zorgt er voor dat vanuit de afdeling een vertegenwoordiging voor de AV wordt gekozen.
De afdelingsbesturen organiseren twee maal per jaar een eigen algemene vergadering (AV) waar de afdelingsstandpunten voor de ‘grote’ verenigings-AV worden bepaald en waar de AV-vertegenwoordigers worden gekozen.

Belangstellenden voor een bestuursfunctie in de afdeling Amsterdam van de VBM kunnen zich melden bij Hans Poorthuis, voorzitter. Te bereiken via tel. 0251 234403 of 06 44 88 65 28. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangstellenden voor een bestuursfunctie in de afdeling Den Helder kunnen mailen naar de voorzitter van de afdeling, Dennis Warnars: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden