Print deze pagina

'Medezeggenschap, zorg dat het werkt'

dinsdag, 28 april 2015 12:32
'Medezeggenschap, zorg dat het werkt'

Dat was de slogan van een Postbus51-spotje op tv uit 1989. Deze tekst is nu, ruim 25 jaar later nog steeds actueel. Door het BMD te evalueren en aan te passen aan de praktijk zorgen wij er gezamenlijk voor dat medezeggenschap blijft werken. De VBM heeft Defensie al eerder opgeroepen eindelijk eens werk te maken van de toegezegde evaluatie van het in 2008 aangepaste Besluit Medezeggenschap Defensie (BMD).

In een reactie hierop heeft Defensie laten weten het signaal op te pakken en dit onderwerp binnenkort met de bonden te zullen bespreken.
Omdat de evaluatie van het BMD actueel is, heeft de VBM ervoor gekozen dit onderwerp als hoofdthema te gebruiken voor de medezeggenschapsdag 2014. Klik HIER voor een uitgebreid verslag van die dag.
Om discussies op gang te brengen is een aantal prikkelende stellingen opgesteld en inhoudelijk besproken. Een volledig verslag daarvan vindt u op www.vbm.info.

Helaas ...
Helaas zijn 10 van de 19 stellingen niet aan de orde gekomen.
De VBM wil alle medezeggenschappers in de gelegenheid stellen om alsnog te reageren op deze 10 niet besproken stellingen.
Dat kan door uw reactie te geven, hier op de website van de VBM. U moet daarvoor wel een account aanmaken (gebruikersnaam en wachtwoord).

Let op! Uw reactie is openbaar en zichtbaar voor iedereen die de steling leest. U kunt een alias kiezen als gebruikersnaam. Door de reactie openbaar te maken hoopt de VBM de discussie te bevorderen.


GA NAAR STELLINGEN >>>


Getagged onder BMD    Medezeggenschapsdag 2014   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord