Print deze pagina

Stelling 4: Door participatie in de medezeggenschap bereik je meer en het levert altijd een positieve meerwaarde op voor je loopbaan!

Deze stelling heeft betrekking op artikel 22, "benadelingsbescherming"

Toelichting op de stelling vooraf:
Uit de praktijk blijkt dat medezeggenschappers over het algemeen geen nadelen ondervinden als gevolg van het bedrijven van medezeggenschap. Er zijn voorbeelden waaruit blijkt dat medezeggenschappers positieve ervaringen hebben maar er zijn ook genoeg voorbeelden waaruit blijkt dat het bedrijven van medezeggenschap nadelig kan uitpakken, bijvoorbeeld voor je loopbaan. Volgens medezeggenschappers zou participatie in de medezeggenschap juist een extra 'competentie' moeten opleveren waardoor participeren in de medezeggenschap een toegevoegde waarde krijgt. Het algemene beeld is dat dit artikel in de praktijk niet vaak wordt toegepast.

Graag uw reactie!

Let op! Uw reactie is - na goedkeuring van de site-moderator - openbaar en zichtbaar voor iedereen die de steling leest. U kunt een alias kiezen als gebruikersnaam. Door de reactie openbaar te maken hoopt de VBM de discussie te bevorderen.
Kies voor 'Inloggen' of 'Registreer' (knoppen rechtsonder) en plaats uw reactie.


Getagged onder BMD    Medezeggenschapsdag 2014   
Log in om reacties te plaatsen
Inloggen Registreren

LOGIN MET UW ACCOUNTGEGEVENS

Gebruikersnaam
Wachtwoord