Algemene Gebruikersvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden en gebruikerslicentie VBM App
Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de mobiele applicatie “VBM App" (App). De App wordt beheerd door en is eigendom van de VBM - Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel, Ametisthorst 20, 2592 HN Den Haag, geregistreerd onder nummer 40634014 bij de Kamer van Koophandel.

1. Algemeen
De App is ontworpen om de VBM-leden te voorzien van het laatste nieuws en hen in staat te stellen om op diverse manieren in contact te treden met de VBM. Ook kan door het gebruik van de App de VBM-magazines Trivizier en XRcise gelezen worden.

Na het downloaden en installeren van de App, dient u deze gebruiksvoorwaarden te accepteren. Door het aanvaarden van deze gebruiksvoorwaarden, gaat u een juridisch bindende overeenkomst met de VBM aan. Zonder acceptatie van deze gebruiksvoorwaarden, krijgt u geen toegang tot de inhoud van de App. Door acceptatie, verkrijgt u een niet overdraagbare licentie om de App te gebruiken.

Bij het gebruik van deze App beschikken wij over uw persoonsgegevens. U kunt hier lezen hoe de VBM met uw persoonsgegevens omgaat.

2. Toegang tot de App
Ieder persoon heeft het recht de App te installeren en te gebruiken. U hoeft hiervoor geen lid van de VBM te zijn.

Bij installatie van de App stemt u in dat de VBM op elk gewenst moment het recht heeft om diensten van de App geheel of gedeeltelijk te beëindigen of te onderbreken voor onderhoud, wijzigingen of updates.

3. Gebruik van de App
De VBM zal zich met de grootst mogelijke zorg inspannen om u te voorzien van goede informatie. Hieraan kunt u echter géén rechten ontlenen. Het kan voorkomen dat informatie niet of niet meer juist is op het moment dat u de informatie leest. Het is ook niet uit te sluiten dat er fouten, omissies, storingen of onderbrekingen in het gebruik van de App ontstaan.

4. Intellectuele eigendomsrechten
Alle (intellectuele eigendom) rechten - waaronder, maar niet beperkt tot, handelsmerken, domeinnamen en auteursrechten - die rusten op of voortvloeien uit de inhoud en/of delen van de inhoud in de App - inclusief, maar niet beperkt tot, de afbeeldingen, teksten, ontwerp en andere (beeld) materiaal - zijn eigendom van de VBM of haar licentiegevers.

Elk gebruik voor commerciële doeleinden van zowel de inhoud en/of delen van de App is, zonder voorafgaande schriftelijke en uitdrukkelijke toestemming van de VBM, verboden.

5. Vorderingen
De VBM biedt geen garantie voor het gebruik van de App. Noch is de VBM verantwoordelijk voor schade in welke vorm dan ook ontstaan door of als gevolg van het gebruik van de App of de bij het gebruik van de App weergegeven informatie.

De VBM is niet verantwoordelijk noch verantwoordelijk te stellen voor de afhandeling van claims van de gebruiker of een derde partij voor het bezit en het gebruik van de App, met inbegrip van, maar niet beperkt tot:
a.     Vorderingen voor productaansprakelijkheid;
b.    Elke bewering dat de App niet voldoet aan alle van toepassing zijnde wettelijke of reglementaire vereisten en;  
c.     De vorderingen uit hoofde van bescherming van de consument of soortgelijke wetgeving.

6. Toepasselijk recht
Nederlands recht is van toepassing op en is uitsluitend van toepassing op alle geschillen die voortvloeien uit of in verband met deze gebruiksvoorwaarden.

7. Vragen?
Als u vragen, ideeën en/of opmerkingen met betrekking tot de applicatie heeft, neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stel een vraag

help

 

Sitevizier

Sitevizier is de online nieuwsbrief van de VBM. U kunt zich hier aanmelden.

Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Ik begrijp het

De Vakbond voor Burger en Militair defensiepersoneel VBM

De VBM is er voor:

Defensiemedewerkers

Burgers

MILITAIREN

BURGERS

Reservisten

Postactieven & Veteranen

RESERVISTEN

PA & VETERANEN

Contact

VBM

Bezoekadres: Ametisthorst 20, Den Haag
Postadres: Postbus 93037, 2509 AA Den Haag
Tel. 070-3155111

Voor uitgebreide contactinformatie kijk hier >>>

Ga snel naar:

BBTV Sitevizier
Helpdesk Lid worden